Alt om cookies og persondata


For at du kan føle dig sikker, når du besøger vores website, overholder vi de lovmæssige bestemmelser ved behandlingen af dine personfølsomme oplysninger.

Vi vil gerne informere dig om:
• vores indsamling og anvendelse af data
• hvilke oplysninger om dig der indsamles på vores hjemmeside
• om hvilke af disse data vi behandler og på hvilke måder
• hvem du kan henvende dig til ved eventuelle spørgsmål

1. Ansvarlige organ og rettigheder for de berørte
Det ansvarlige organ for indsamling, behandling og anvendelse af dine personfølsomme oplysninger er:

smuuk Skin
Unionsvej 4
4600 Køge
Mail: info@smuukskin.dk

Du kan til enhver tid modtage gratis information om de oplysninger, som vi har gemt om dig. Du kan også til enhver tid gøre din ret til sletning af dine oplysninger gældende. Se mere herom længere nede i teksten.

Hvis du har spørgsmål eller helt eller delvist vil gøre indsigelse mod vores indsamling, behandling eller anvendelse af dine oplysninger så kan du fremsende din indsigelse til os via mail.

2. Personoplysninger
2.1 Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Dette sker f.eks. når du udfylder vores kontaktformular med henblik på at blive kontaktet af én af vores medarbejdere. I det omfang du udfylder vores kontaktformular og dermed giver eksplicit samtykke hertil behandler vi desuden: Navn, telefonnummer og e-mail.

Når du opretter dig som smuuk Skin-kunde beder vi dig om at oplyse visse personlige data. For at kunne købe en vare skal du som minimum oplyse navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Dine persondata indhentes, registreres, opbevares og anvendes udelukkende med henblik på at gøre det muligt for dig at købe varer hos Smuukskin.dk samt til at overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser eller forpligtelser i henhold til forbrugerlovgivningen. Endvidere anvendes dine persondata til at informere dig om nyheder og tilbud, hvis du aktivt har accepteret dette.

Vi anvender derudover dine personoplysninger for at kunne afhente eller levere dine varer.

2.2. Brug af Databehandlere
Som nævnt i afsnit 3 ’Cookies’ anvender vi eksterne virksomheder til blandt andet at bistå os i den tekniske drift af hjemmesiden, fx til at forbedre hjemmesiden, udføre målrettet markedsføring og retargeting samt indhente oplysninger om kunders bedømmelse af vores produkter mv.

De eksterne virksomheder agerer databehandlere og behandler data som vi er ansvarlige for i henhold til vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Google Analytics og Google AdWords v/Google Inc. Etableret i USA. De fornødne garantier for overførelse af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her

Oracle Corporation. Etableret I USA. De fornødne garantier for overførelse af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her

Facebook Business. Etableret I USA. De fornødne garantier for overførelse af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her 

3. Cookies
3.1 Hvad er en cookie?
”Cookies” er en tekstfil, som gemmes på din webbrowser (f.eks. Firefox, Safari eller lignende) med det formål at genkende browseren, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra, men internettet husker dine præferencer.  Første gang du besøger vores hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

3.2 Hvad bruger smuuk Skin cookies til?
Cookies er med til at fortælle smuuk Skin om dit besøg og din adfærd på vores hjemmeside. For at fastlægge hvem der besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker.

Her indsamler vi informationer om hvornår og hvor lang tid, du besøger vores hjemmeside, hvilke undersider du er inde på og om din computer har besøgt os før samt hvilken browser og styresystem du bruger.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

3.3 Hvilke cookies anvender smuuk Skin og hvor længe opbevares de?
De fleste cookies, der anvendes af smuuk Skin, slettes automatisk igen efter afslutningen af din browser-session. Dette er såkaldte session-cookies.

Derudover anvender vi cookies, som forbliver på din harddisk. Levetiden for disse cookies er fra 1 måned og op til 10 år, efter udløbet af perioden slettes de automatisk.

Alle cookies der anvendes er udelukkende pseudonyme oplysninger. Dette betyder, at der ved aktivering af en cookie tildeles et identifikationsnummer, dvs. således at dit navn, din IP-adresse eller lignende data, som kunne muliggøre en direkte tilordning til dig ikke foretages.

3.4. Hvordan kan cookies slettes?
Nogle cookies gemmes, indtil du lukker din browser ned, mens andre gemmes i længere tid. Ønsker du at begrænse, hvilke cookies vi sætter, kan du i de fleste browsere ændre indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være services og funktioner, du ikke kan bruge, fordi de kræver cookies til at huske de valg, du foretager.

Du kan godt undgå cookies, og det er også muligt at fjerne eksisterende cookies fra din computer.

Hvordan du kan undgå cookies afhænger af, hvilken browser du bruger. Herunder kan du finde links til vejledninger for, hvordan du fjerner og blokerer cookies i en række forskellige browsere:

•    Googles vejledning til hvordan man fjerner cookies i de mest anvendte browser
•    Vejledning til hvordan man fjerner og blokerer cookies i Firefox
•    Vejledning til hvordan man fjerner og blokerer cookies i Google Chrome
•    Vejledning til hvordan man fjerner og blokerer cookies i Internet Explorer 7, 8 og 9

3.5 Retargeting
smuuk Skin bruger retargeting. Retargeting teknologien bruges til at udforme internettilbud og annoncer, så det er mere interessant for dig.

Retargeting muliggør en mere brugertilpasset, interesserelateret annoncering. Visningen af disse annoncer kan f.eks. finde sted på vores partners sider, og dette sker på basis af en cookie-teknologi og en analyse af den hidtidige brugeradfærd. Hele annonceringer sker fuldkommen i pseudonym form, dvs. dette ikke kan relateres direkte til dig.

Retargeting og dataindsamling via tredjepart til bannerannoncering:

• Google
• Facebook

3.6 Hvordan undgår du cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, så kan du blokere for alle cookies eller slette eksisterende cookies fra din harddisk.

4. Webanalyse
For at kunne forbedre og optimere vores annoncering, anvender vi såkaldte tracking-teknologier. Til dette formål anvender vi Google Analytics.

Google Analytics henhører under Google Inc. Google Analytics muliggør en analyse af din brug af smuuk Skin som f.eks. cookies der gemmes på din computerenhed. Disse genererede informationer overføres som regel til en server hos Google i USA og gemmes der.

Forinden informationen overføres, foretages der en IP-anonymisering og denne anonymiserede IP-adresse der fremsendes fra din browser sammenføres ikke med andre data hos Google.

Du kan hindre registreringen af de oplysninger, der genereres af denne cookie hos Google, ved at downloade og installere den tilgængelige browser-plugin: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=dk

5. Sikkerhed
Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver fortabt, offentliggjort, misbrugt eller på anden måde kommer til uvedkommendes kendskab.

6. Indsigtsret
Du har til hver en tid ret til at få indsigt i de personoplysninger, som smuuk Skin har registreret om dig. fx hvilke oplysninger vi har registeret om dig, hvilke formål registeringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysninger om hvorfra oplysningerne stammer.

7. Retten til sletning
I det omfang at opbevaring og anvendelse af dine oplysninger ikke er nødvendig, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser eller forpligtelser i henhold til forbrugerlovgivningen er vi forpligtede til at slette alle eller visse af dine personoplysninger, såfremt du skulle ønske det.

8. Retten til indsigelse
Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Retten til indsigelse indebærer, at du til enhver tid har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger, hvis der er særlige grunde til, at du ikke ønsker dine oplysninger behandlet.

smuuk Skin vil tage stilling til, om indsigelsen er berettiget, også selvom om vores behandling af oplysningerne i øvrigt er lovlig.

9. Retten til at tilbagekalde samtykke
Hvis du har givet samtykke til vores behandling af dine personlige oplysninger, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af dine persondata.

Du kan til enhver tid gøre din ret til sletning af dine oplysninger gældende ved at kontakte os på info@smuukskin.dk

10. Retten til at klage
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.

11. Automatisk sletning af persondata
I henhold til persondatalov er vi forpligtiget til at slette data, som vi ikke har et formål for at opbevare. Det betyder at vi løbende sletter data fra vores databaser ud fra følgende kriterier:

Såfremt du ikke gør brug af vores hjemmeside (logger ind, browser eller køber) i en periode på 18 måneder, vil vi automatisk slette de oplysninger, som vi har registeret om dig, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen og forbrugerlovgivningen kan være forpligtiget til gemme visse personoplysninger i en længere periode.

Såfremt du aktivt framelder dig som kunde (ønsker at afbryde dit kundeforhold) vil dine oplysninger blive slettet med det samme, idet vi dog for at opfylde lovkrav, herunder krav i regnskabslovgivningen og forbrugerlovgivningen kan være forpligtiget til at gemme visse personoplysninger i en længere periode.